Eftersom TheBeeters.se är en helt och hållet fangjord sida tänkte vi att det kanske vore en bra idé att berätta dels hur man kan komma i kontakt med själva bandet men även hur ni kan komma i kontakt med oss som står bakom sidan. Var dock uppmärksam på att om det skulle vara så att kontaktinformationen för bandet skulle ändras så kanske det tar ett tag för oss att uppdatera vår information, men senast vi kollade saken så stämde informationen utmärkt!

Kontakta bandet

Om du letar efter någon som kan spela under en tillställning eller helt enkelt fylla din restaurang med svängig musik för att skapa en bra stämning med hjälp av härlig bakgrundsmusik så är The Beeters antagligen bandet du letar efter. De har mångårig erfarenhet både av att spela på jazzklubbar och andra miljöer, och du lär inte bli besviken över showen de levererar – Det har i alla fall aldrig vi blivit hittills!

Vi på TheBeeters.se har inte möjlighet att skicka vidare meddelanden och förfrågningar till bandet eftersom sidan är gjord av fans och med andra ord inte har kopplingar till själva artisterna.För bokningar med mera kan du kontakta bandets egen bokningsansvarig, Niklas Gabrielsson, antingen via telefon eller e-post:

Telefon: 0707528800

E-post: niklasgabrielsson@gmail.com

 

Du kan även komma i kontakt med bandet via Facebook-sidan där de besvarar frågor och informerar sina fans om var de kommer att dyka upp härnäst. Det är bara att söka på The Beeters på Facebook för att få upp sidan!

Kontakta sidansvarig

Som sagt har vi ingen anknytning till bandet (om man bortser från vår kärlek till dem), så om du har några förslag på något vi kan förbättra på sidan eller något du vill att vi lägger till så är det med andra ord oss du ska kontakta. Då kanske du vill veta vilka vi är som är så förälskade i The Beeters och hur du kan göra för att kontakta oss, och det ska vi berätta. Till att börja med kan nämnas att vi är ett par nygifta drömmare som älskar musik, och särskilt mycket älskar vi blues och jazz av alla de slag. Vi reser runtom landet tillsammans för att dela olika musikupplevelser och helt enkelt bara uppleva allt vad kultur-Sverige har att erbjuda. Om du vill veta mer om oss får du så gärna så läsa våra profiler:

 

Andrea Svensson

Utbildad socionom, hängiven körmedlem och en riktig äventyrare. En av de bästa sakerna som finns är att upptäcka något nytt, för även om någon annan redan upptäckt det är det i alla fall nytt för mig! Dessutom känns det som om det är lättare att hjälpa andra människor om jag själv skaffar mig större livserfarenhet, och vad vore väl livet utan andra människor och vänskap?Kan kontaktas på: andrea@thebeeters.se

 

Daniel Svensson

Manlig sjuksköterska med hjärtat på det rätta stället och som älskar kladdkaka. Säger aldrig nej till en inbjudan och har lite svårt för total tystnad, och det är antagligen därför jag utvecklad en sådan förkärlek för just musik. Jag har försökt att lära mig spela instrument på egen hand ett par gånger men hittills har det inte låtit så himla fantastiskt. Det blir nog till att ta någon seriös kurs på en musikskola någon dag, men för tillfället nöjer jag mig nog med att lyssna på andra människors musik!

Kan kontaktas på: daniel@thebeeters.se

 

Om du har nyheter om The Beeters eller bilder som du vill att vi ska publicera så är du välkommen att skicka in dem till oss och så ska vi försöka att uppdatera hemsidan så snart som möjligt. För bilder och andra typer av filer är det i första hand Daniel du ska kontakta eftersom det är han som sköter uppläggningen på webben, men det går givetvis även bra att kontakta Andrea och låta henne peta på Daniel. Om du har en nyhet som ska skrivas är det däremot Andrea